ELMÜTDER

Hukuksal Destek

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Hukuk Müşavirliği verilen hizmetler

• Kentsel Dönüşüm başlayışı,
  • Kat karşılığı inşaat sözleşmesi ihtilafları,
  • Tadilat Projeleri,
  • Serbest avukatlık hizmetleri,
  • Her türlü istişare hizmetleri,
  • Açılmış ve açılacak davaların tüm safahatları konusunda hukuki danışmanlık.

1983 Doğumlu olanOsman AVCILYakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2009 yılında mezun olmuştur.1974 yılından beri müteahhitlik hizmeti veren aile şirketinde hukuk danışmanı ve şirket yöneticisi olarak çalışmaktadır.Çeşitli vakıf ve derneklerin kurucu üyeliği ve yönetim kurullarında görev alan Osman AVCIL 2014 yılından beri Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)‘nin kurucu Başkan’ı olarak görev yapmaktadır.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu(İMKON)‘un yönetim kurulu üyesi olan Osman AVCIL, aynı zamandaTOBBTürkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi Meclis Üyesi’dir.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1981 yılında mezun oldu, avukatlık stajını yaparken, 173.üncü dönem yedek subay olarak personel sınıfından Söğüt Askerlik Şubesi Başkan Vekilliği görevini ifa etti.

30 Kasım 1983 tarihinde terhisini müteakiben avukatlık stajını bitirerek 20.08.1984 tarihinde serbest avukatlık görevini yapmaya başladı.

Tüm hukuk konularına hakim ve çok uzun yıllar İstanbul’da uygulamalı hukuk geçmişi olan İstanbul Barosuna kayıtlı olarak 20.08.1984 yılından 31/08/1986 tarihine kadar serbest avukatlık görevini yaparken 31/08/1986 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü Emrinde İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğünde kurum avukatlığı görevine atandı.

31/08/1986 tarihinden 31/05/2000 yılına kadar da kesintisiz olarak fiilen kurum avukatlığı yaptı.

31/05/2000 tarihinde gördüğü lüzum üzerine kurumlar arası yatay geçiş yaparak Vakıflar Bölge Müdürlüğündeki görevinden ayrılıp, aynı tarihte Maliye Bakanlığı (Baş Hukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü) emrinde Kovancılar Malmüdürlüğü, Palu Malmüdürlüğü ve Karakoçan Malmüdürlüğünde Müşavir Hazine Avukatı olarak çalışan, daha sonra 19/01/2005 tarihinde Elazığ Defterdarlığı Muhakemat Müdürlüğü’nde aynı ünvanla Müşavir Hazine Avukatı olarak çalışmaya devam etti.

31/05/2016 tarihi itibariyle de Maliye Bakanlığı’ndaki görevinden yaş haddi nedeniyle re’sen emekli olan, emekliliğini müteakiben kayıtlı olduğu İstanbul Barosundan Elazığ Barosuna nakil yaptıran ve Elazığ Barosu Yönetim Kurulunun 18/11/2016 günlü oturumunda kaydını yaptırdı.

Elazığ Barosuna (949 Baro Sicil numarasıyla) kayıtlı olarak halen serbest Avukatlık mesleğini icra eden, Emekli Müşavir Hazine Avukatı Özdemir YÜKSEL evli ve üç çocuk babasıdır.

Halen Derneğimiz bünyesinde Derneğimizin Hukuk Müşavirliği görevini ifa ederken, aynı zamanda da serbest avukatlık mesleğini de ifa etmektedir.

Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerden Doğan İhtilaflarla ilgili Tazminat Davaları Konusunda, Kooperatifler Hukuku, Vakıflar Hukuku, Medeni Hukuk ve benzeri hukuki konularda da (ehlivukufluk) bilirkişilik yapmaktadır.

E-Bülteni Abonesi Ol

Elazig, Turkey
13 Ekim Çarşamba, 2021
Clear